Γνωρίστε την isostevia, ένα οικογενειακό εργοστάσιο με έδρα τη Λιβαδειά

Φυτικά προϊόντα στέβιας από ένα οικογενειακό εργοστάσιο στη Λιβαδειά
Τα μοναδικά βραβευμένα με 3 χρυσά αστέρια γεύσης

 Ποιοι είμαστε

Η isostevia ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, στη Λιβαδειά Βοιωτίας από τον Αντώνη Παναγώτα, Μηχανολόγο Μηχανικό και τον αδερφό του Γιάννη Παναγώτα, Μαθηματικό. Η αρχή έγινε πριν από μερικά χρόνια, όταν τα δυο αδέρφια επισκεφτήκαν κάποιες πειραματικές καλλιέργειες στέβιας που έγιναν στην Ελλάδα. Εκεί αμέσως καταλάβαν πως το θαυματουργό αυτό φυτό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων.

Μετά από μια διετή έρευνα, μέσα σε μία οικονομικά δύσκολη περίοδο για την χώρα, δημιουργείται η εταιρεία isostevia με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο προϊόντων με στέβια. Η ανάγκη όμως για τη βελτίωση της ποιότητας αλλά και της γεύσης των προϊόντων με στέβια, με κύριο γνώμονα τη μέγιστη ικανοποίηση των καταναλωτών, οδήγησε στη δημιουργία της μοναδική συνταγής isostevia.Το 100% φυσικό γλυκαντικό isostevia έχει μηδέν θερμίδες και μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη, ιδανικό να ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων έχουν επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά. Η επιτυχία των προϊόντων μας οφείλεται στο γεγονός ότι καταναλώνονται όχι μόνο για λόγους υγείας σαν να είναι φάρμακο, αλλά τα προτιμάει το κοινό μας γιατί είναι πιο ποιοτικά και πιο νόστιμα από τα αντίστοιχα προϊόντα ζάχαρης.

 Η ιδέα, η στόχευση και τα στάδια ανάπτυξής μας

Σήμερα, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας, με τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής, συνεργαζόμαστε με μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων και γιατρών καταξιωμένων στο χώρο, εξασφαλίζοντας για όλους εσάς όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των προϊόντων μας.Φροντίζουμε καθημερινά να διαθέτουμε τα προϊόντα isostevia μέσω ενός άρτιου δικτύου συνεργατών ώστε να μπορεί ο καθένας να τα βρει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων και φυσικά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Super Market.

Επιπλέον πάντα φροντίζουμε να καινοτομούμε και να λανσάρουμε νέα προϊόντα. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με στέβια, τα οποία όχι μόνο διακρίνονται για την εξαιρετική τους γεύση αλλά και την επιτυχημένη χρήση τους στην ζαχαροπλαστική. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα τα οποία να καλύπτουν απόλυτα τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν να μην καταναλώνουν ζάχαρη είτε από επιλογή είτε από ανάγκη.

Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας isostevia είναι η διεύρυνση των δικτύων διανομής στο εξωτερικό. Ήδη έχoυμε συνάψει συμβόλαια συνεργασίας με αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Η εξωστρέφεια αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα  και επιδίωξη προκειμένου να εδραιώσει τη θέση μας στη διεθνή αγορά. Για τον λόγο αυτό δίνουμε δυναμικό παρόν  στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων (Anuga, Foodexpo, Horeca,Sial κλπ), ώστε να διευρύνουμε τον κύκλο των συνεργατών μας και να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας στο ευρύ κοινό.

 Βραβεύσεις και διακρίσεις της εταιρείας μας

Η isostevia είναι μια ελληνική εταιρεία με σημαντικές διακρίσεις, όπως η Βράβευση της ως StartUp 2016 στον τομέα Αγροτοδιατροφή-Βραβεία Παπαστράτος StartUp Greece Awards το 2016. Το Βραβείο Στέλιος Χατζηϊωάννου Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016 στον Αντώνη Παναγώτα για την εταιρεία isostevia και η Βράβευση της ως ScaleUp 2017  στα Βραβεία Παπαστράτος ScaleUp Greece Awards το 2017.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που έχει βραβευθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQI στις Βρυξέλλες για τη γευστική και ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της με 3 χρυσά αστέρια ανώτερης γεύσης και ποιότητας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα το moto της εταιρείας «Φυσικά… τόσο νόστιμη!»

B2B CUSTOMERS