Προϊόντα Για Χώρους Εστίασης

Επειδή η καλή διατροφή είναι τρόπος ζωής !

Η isostevia προσφέρει «γλυκές» λύσεις στους επαγγελματίες HO.RE.CA. Το isostevia 100% φυσικό γλυκαντικό με στέβια είναι βραβευμένο για την ανώτερη γεύση και ποιότητά του και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους πελάτες που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν στον καφέ, το τσάι ή τους χυμούς τους ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά. Συνιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν γλυκιά γεύση χωρίς θερμίδες. Το isostevia γλυκαντικό διατίθεται σε μορφή sticks, σε εύχρηστο κουτί με πορτάκι για εύκολη εξυπηρέτηση, καθώς και σε υγρή μορφή μέσα σε μπουκαλάκι με δοσομετρητή.

Γνωρίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα, η isostevia προτείνει το Ρόφημα σοκολάτας με στέβια. Πρόκειται για μίγμα σε σκόνη με γεύση σοκολάτας, με γλυκαντικό ISOSTEVIA με στέβια, δίχως προσθήκη ζάχαρης. Το γλυκαντικό ISOSTEVIA με στέβια μαζί με υψηλής ποιότητας σοκολάτα, δημιουργούν ένα ρόφημα με εξαιρετική γεύση! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή κρύου ή ζεστού ροφήματος για όσους επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Πρώτη Ύλη για Ζαχαροπλαστεία & Αρτοπαρασκευαστήρια

Για Υγιεινά Γλυκά & Μαρμελάδες χωρίς θερμίδες με μοναδική Γεύση !

Για τους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και για όσους δημιουργούν γλυκές «αμαρτίες», η isostevia δίνει τη λύση με το 100% φυσικό γλυκαντικό με στέβια σε χύμα μορφή για μεγάλες ποσότητες, ώστε το τελικό γλυκό να έχει μηδέν ζάχαρη, ελάχιστες θερμίδες και εκπληκτική γεύση!

Η τεχνογνωσία της εταιρείας προσφέρει τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες με συμβουλές και δοκιμασμένες συνταγές, ενώ βοηθά στην προσαρμογή του γλυκαντικού isostevia, ανάλογα με τη χρήση του και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Φόρμα εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό
  
B2B CUSTOMERS