1.Γενικοί όροι
Η ιστοσελίδα isostevia.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης με την επωνυμία «ISOSTEVIA MON. Ι.Κ.Ε» (Α.Φ.Μ. 800468041, Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς, αριθμο Γ.Ε.Μ.Η 124146317000 ) και με διακριτικό τίτλο «ISOSTEVIA», με δραστηριότητα την κατασκευή και εμπορία υποκατάστατων ζάχαρης. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο  6 ΧΛΜ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΘΗΒΩΝ, με τηλέφωνο 22610 21821.

2. Εγγραφή
Ο επισκέπτης/ χρήστης που επιθυμεί να εγγραφεί και να κάνει χρήση της ιστοσελίδας www.isostevia.gr, δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία εγγραφής που παρέχει στην www.isostevia.gr  είναι αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη, καθώς επίσης υποχρεούται να διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής ώστε αυτά να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη.

3. Σύμβαση πώλησης- Παραγγελία προϊόντων
Οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες Όρους και οι λεπτομέρειες στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτιστεί σύμβαση μεταξύ ημών και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνο όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας, τότε αυτά επιστρέφονται ατόκως στο ακέραιο. Για να κάνετε μία παραγγελία θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία της αγοράς και να πατήσετε το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ». Κατόπιν θα λάβετε ένα email από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας («Επιβεβαίωση Παραγγελίας»). Η λήψη του email επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αποδοχή της από μέρους μας.

4. Περιγραφή προϊόντων
Οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.isostevia.gr και αφορούν την ποιότητα, ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων είναι απολύτως ακριβείς.

5. Τιμή προϊόντων
Η τιμή που ισχύει είναι αυτή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ. Ο πελάτης πληρώνει πάντα το αναγραφόμενο κόστος κατά τον χρόνο παραγγελίας του. Η isostevia.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να  τροποποιήσει τις τιμές και την περιγραφή οποτεδήποτε, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Η αλλαγή των όρων χρήσης δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

6. Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η αναγραφόμενη διαθεσιμότητα προϊόντων είναι ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, η isostevia.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών με e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητας τους.